دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
پیونگ یانگ:

با این شیوه مذاکرات ،واشنگتن حتی یک اینچ هم نمی‌تواند ما را حرکت دهد

کره‌شمالی موضع «فریب‌کارانه» و «خودسرانه» آمریکا در مذاکرات ویتنام را عامل شکست آن خواند و تاکید کرد که با این شیوه واشنگتن حتی یک اینچ هم نمی‌تواند ما را حرکت دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 24
کد خبر: ۱۲۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی وزارت امور خارجه کره‌شمالی آمریکا را به تلاش برای مقصر جلوه دادن کره‌شمالی برای شکست مذاکرات «هانوی» به وسیله پیش کشیدن «مسئله‌ای کاملاً بی‌ربط»، متهم کرده.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این سخنگو علت اصلی شکست مذاکرات را این‌گونه توصیف کرد: «دلیل واقعی عقب‌گرد مذاکرات بین کره‌شمالی و آمریکا در هانوی، موضع فریب‌کارانه و خودسرانه ایالات متحده و پافشاری بر روشی بود که انجامش کاملاً غیرممکن بود».

وی افزود:‌ «آمریکا قادر نخواهد بود با وسیله‌ای که در ذهن دارد حتی یک اینچ ما را حرکت دهد و هرچه اقدامات فریب‌کارانه و خصمانه را علیه کره‌شمالی افزایش دهد، واکنش ما تندتر خواهد بود».

 

مذاکرات میان ترامپ و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، فوریه سال جاری میلادی (اسفند ۱۳۹۷) در شهر هانوی پایتخت ویتنام انجام شد تا در مقابل خلع‌سلاح اتمی شبه‌جزیره‌کره، آمریکا تحریم‌هایش را از روی کره‌شمالی بردارد. اما مذاکرات بدون هیچ نتیجه‌ای نیمه‌کاره رها شد.

 

کیم تا پایان سال جاری میلادی به آمریکا مهلت داده تا با تغییر مواضع خود، پای میز مذاکره برگردد.

در حال حاضر تنش میان آمریکا و کره‌شمالی رو به افزایش است. چندی پیش «پیونگ‌یانگ» آزمایش‌های موشکی خود را که به‌خاطر مذاکرات متوقف کرده بود از سر گرفت. آمریکا نیز یک کشتی باری کره‌شمالی را به اتهام نقض تحریم‌های اعمال شده بر روی این کشور توقیف کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار